Vine a actuar i promocionat!

Artistes de tota mena teixejen la seva red de contactes amb nosaltres.

Aquí hi te cabuda tothom que tingui cualcom que mostrar. Sense por de fer el ridícul, aquest es l´espai ideal per posar a prova les teves ideas i vàlua. El que esta clar, es que si no ho intentas, mai sabràs si el teu art te futur. 

Hi ha mes oportunitats de las que creus, en un mercat que no para de créixer. Sobre tot el musical!

MyOpenMic pot ser el teu trampolí per iniciar contactes amb altres profesionals del sector, obrint-te les portes a futures contractacions i col·laboracions professionals. Amb la posibiltat d´entrar a una bossa de treball.Per diferents projectes d´espectacles, animació etc, que estem desenvolunant amb els nostres colaboradors de diferents àmbits.

Els candidats que participen i cua li fiquin a ser contractats, podran inscriure’s a les nostres bolses de treball. Podran ser gravats en en directe per pistas separades, si així ho desitgen. La gravació servira tant per editar un single com per tenir que mostrar entre els altres locals participatius i oferir-te contractacions de concert remunerades. Ja siguin combinades amb futures jams, open mics, vendre pistas a productors musicals  o concerts per festes privades etc 

 

 

 

Seguiré editant per explicar amb mes detall …

Logo

© MyOpenMic 2021. Tots els drets reservats.